ordinacija.hr: Adrenalinski rafting spust na rijeci Uni

Prenešeno sa ordinacija.hr:

Nedavno smo vas obavijestili kako je tim portala Ordinacija.hr ponosni vlasnik prvog mjesta Ultimativnog pub kviza kojeg je organizirala tvrtka Libris Communications. Naša je nagrada bila rafting na rijeci Uni, a ovih smo dana odlučili skupiti hrabrost i probati zadržati suhu glavu!

Iako smo dobro obavili svoju zadaću i pripremili se na slapove i hladnu temperaturu vode, bili smo ugodno iznenađeni ljepotom koju predstavlja ovaj krajolik. Kristalno čista i pitka zelena rijeka koja nestaje na horizontu, uokvirena stijenama kanjona i netaknutim raslinjem bila je pozadina našeg adrenalinskog spusta u čamcu dugog 17 kilometara.

Dug, silovit, nepredvidljiv put od 24-metarskog slapa Štrbački buk do Lohova, pun brzaka i s mnogo valova i rola, stijena, struja i zavoja predstavio je pravi fitness izazov, ali i priliku da se riješimo svakodnevnog stresa i prepustimo prirodi.

una

Iz prve ruke vam možemo reći kako ovaj zahtjevni sport razvija SVE mišiće u tijelu, od mišića nogu, stražnjice, leđa, trbuha, ramena do ruku, a njime se mogu baviti svi, bez obzira na godine ili tjelesnu spremu. Dok god slušate svog skippera, ne možete pogriješiti. Moramo se pohvaliti kako se naš čamac niti jednom nije prevrnuo, što nije bio slučaj s ostalima. Izgleda da smo profići!

Ako tražite rješenje protiv nagomilanog stresa, jednostavno želite aktivno provesti svoj odmor ili team buildingom počastiti svoje kolege, rafting je idealna aktivnost.